Ook Blackburn klopt Jol-loos Tottenham

Er lijkt vooralsnog niets veranderd bij Tottenham Hotspur. De Londenaren gingen in hun eerste duel zonder de ontslagen Martin Jol op de bank met 2-1 onderuit tegen Blackburn Rovers.

Extra zuur was dat het winnende doelpunt van de gasten pas ver in blessuretijd viel. Christopher Samba verschalkte doelman Radek Cerny, die de voorkeur had gekregen boven Paul Robinson.

Tot op dat moment leek het duel in een gelijkspel te eindigen. Dat resultaat zou recht doen aan de verhoudingen. Tottenham drong wel meer aan, maar had moeite Blackburn op de knieën te krijgen.

The Spurs waren na rust nog wel op voorsprong gekomen. Robbie Keane scoorde uit een strafschop na een tackle op Aaron Lennon. Het feest duurde tien minuten. Blackburn kwam via Benni McCarthy langszij. Het was zijn vierde goal in de laatste drie duels.

Tottenhams nieuwe coach Juande Ramos zat nog op de tribune op White Hart Lane. De Spanjaard moet de worstelende Londenaren uit de degradatiezone zien te helpen.