Ook Beerens en Heitinga houden Vitesse op gelijkspel

Reacties

Vitesse heeft vrijdagavond in een oefenduel met 0-0 gelijkgespeeld tegen Hertha BSC. Het duel met de Duitse werkgever van John Heitinga, Roy Beerens en trainer Jos Luhukay werd uit veiligheidsoverwegingen achter gesloten deuren afgewerkt.

Ook Beerens en Heitinga houden Vitesse op gelijkspel

Beide ploegen konden in het oefenduel de ban niet breken. Bij de Arnhemmers had trainer Peter Bosz (foto) een basisplaats ingeruimd voor testspeler Marvelous Nakamba en Denys Oliinyk. In de slotfase maakte Bertrand Traore, die pas sinds kort over zijn werkvergunning beschikt, voor het eerst zijn opwachting in de voorbereiding van de Arnhemmers. De Chelsea-huurling, die vorig seizoen ook al voor Vitesse speelde, viel twintig minuten voor tijd in.

Voor Vitesse is het al het vierde gelijkspel op rij in de voorbereiding. Tegen Cercle Brugge (1-1), Sparta Rotterdam (0-0) en VfL Osnabrück (2-2) werd ook niet gewonnen of verloren. De Arnhemmers vervolgen de voorbereiding nog met duels met Levante, Chelsea en Bolton Wanderers.

Voorafgaand aan het duel werd met een minuut stilte stilgestaan bij de vliegramp die 173 Nederlanders het leven kostte. Bij de vliegramp, die zich voltrok in Oost-Oekraïne, kwamen in totaal 298 mensen om het leven. Vitesse trad bovendien aan met rouwbanden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.