Ook Ajax heeft De Jong in het vizier

Reacties

Naast PSV volgt ook Ajax de verrichtingen van Willem II-middenvelder Frenkie de Jong op de voet. Dit stellen bronnen rondom de Tilburgse club tegen Voetbal International.

Ook Ajax heeft De Jong in het vizier

De  zeventienjarige middenvelder heeft zelf al aangegeven aan coach Jurgen Streppel dat hij wil vertrekken bij de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot. Willem II stelt zich vooralsnog echter strijdbaar op in onderhandelingen met geïnteresseerde partijen.

Zo dacht PSV hem voor een schijntje op te kunnen pikken in het Koning Willem II Stadion. De Tricolores willen evenwel optimaal profiteren van de belangstelling voor De Jong, die nog een tot medio 2016 doorlopend contract heeft en gezien wordt als een van de grootste talenten van Nederland.

Met een opleidingsvergoeding plus een kleine som neemt Willem II dus geen genoegen. 'En anders blijft Frenkie mooi bij ons', aldus Streppel. 'We kunnen hem goed gebruiken en hopen dat hij nog lang bij Willem II speelt.'

In de papieren VI van woensdag een grote reportage over Willem II. Daarin ook een overzicht van komende en gaande spelers.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.