Onzekerheid over toekomst Tiendalli bij Swansea City

Het is allerminst zeker of Dwight Tiendalli ook volgend seizoen actief is in de Premier League. Afgelopen zomer tekende de verdediger een eenjarig contract in Wales, maar hij kreeg voor komend seizoen nog geen nieuwe aanbieding voorgeschoteld.

Onzekerheid over toekomst Tiendalli bij Swansea City

Manager Michael Laudrup is tevreden met de prestaties van de 27-jarige vleugelverdediger, maar doet verder geen uitspraken over een eventuele verlenging van zijn aflopende contract. 'Ik ben content met zijn prestaties, maar of hij een nieuw contract krijgt weet ik nog niet', aldus Laudrup.

'Hij is een belangrijke speler voor ons dit seizoen. Zijn beste wedstrijden heeft hij waarschijnlijk als rechtsback gespeeld en niet op links', vervolgt de Deense oefenmeester. De voormalige speler van FC Twente werd vorig jaar aangetrokken als tijdelijke vervanger van de zwaar geblesseerde linksback Neil Taylor.

Tiendalli zelf heeft het naar zijn zin bij de Premier League-club uit Wales. 'Ik en mijn familie voelen ons hier goed. Als de club wil dat ik hier een paar jaar blijf, moeten we dat natuurlijk bespreken. Maar daar denk ik nu nog niet aan. Ik ben blij dat ik een paar goede wedstrijden heb gespeeld, maar voor mij is er geen haast. Ik wacht voorlopig wel af.'

Tiendalli speelde dit seizoen negen competitiewedstrijden namens The Swans, waaronder het duel met Manchester United (1-1). Daarnaast kwam de verdediger als invaller in het veld tijdens de met 5-0 gewonnen League Cup-finale tegen Bradford City. <i>Dwig<i></i>ht Tiend<i></i>alli viert samen met in het midden Pablo Hernandez en rechts Angel Rangel de overwinning in de League Cup-finale</i><br /><br />

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen