Ontslagen 'worstelaar' Rami op weg naar Fenerbahçe

Reacties

Adil Rami wordt binnenkort medisch gekeurd in Turkije, waarna hij de contractonderhandelingen met Fenerbahçe begint. De mandekker is sinds deze maand transfervrij, nadat hij werd ontslagen door Olympique Marseille.

Ontslagen 'worstelaar' Rami op weg naar Fenerbahçe

Dat ontslag kwam tot stand door een bijzondere reden. Rami zou zich geblesseerd af hebben gemeld voor een training van de Franse club, terwijl hij eigenlijk aanwezig was bij de opnames van een Franse televisieshow. In Fort Boyard worstelde de duidelijk niet geblesseerde Rami met een worstelaar om een sleutel te bemachtigen (zie video onder).

Marseille greep in toen de desbetreffende uitzending op televisie verscheen en verscheurde het contract van Rami, die sinds 2017 voor de club uit de havenstad speelde. Daarvoor was hij actief bij Lille, Valencia, AC Milan en Sevilla. Tevens speelde hij 36 interlands voor Frankrijk en maakte hij deel uit van de WK-selectie van de Fransen in 2018, toen het land wereldkampioen werd. Rami speelde echter geen seconde op het eindtoernooi.

Fenerbahçe lijkt dus de volgende club te worden van de markante centrumverdediger. De Turken komen met een statement naar buiten dat Rami na het weekend een medische keuring ondergaat. Als daar geen problemen aan het licht komen, zal de onderhandeling over een contract beginnen. Fener is het seizoen begonnen met een 5-0 overwinning op Gaziantep en een 2-1 overwinning op concurrent Istanbul Basaksehir. In die wedstrijd speelde Ferdi Kadioglu een cruciale rol door de assist op de 2-1 te leveren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.