Onpasseerbare Sorrentino helpt Chievo stunten bij Lazio

Reacties

Stefano Sorrentino heeft Lazio een frustrerende avond bezorgd. De doelman van Chievo was een onneembaar obstakel voor de Romeinen, die tot overmaat van ramp op de valreep nog een treffer incasseerden (0-1).

Onpasseerbare Sorrentino helpt Chievo stunten bij Lazio

Lazio had een zege nodig om na de nederlaag tegen Juventus van vorige week zicht te houden op een podiumplaats. Maar de Romeinse formatie, met Wesley Hoedt en Stefan de Vrij in de basis, was echter niet bij machte het overwicht om te zetten in een zege. Alle pogingen bleven zonder resultaat, waarbij Sorrentino met zijn kunsten een hoofdrol vervulde.

Chievo, dat zes nederlagen op rij had geleden in de aanloop naar het duel in Rome, daarentegen toonde zich beduidend efficiënter. Het tweede schot op doel leverde direct drie punten op, want de tijd was te kort voor Lazio om de treffer van Roberto Inglese te beantwoorden.

Door het puntenverlies moet Lazio een pas op de plaats maken als nummer vier in de Serie A. Voor de Romeinen was het ook een teleurstellende generale voor de wedstrijd tegen Internazionale om een plaats in de halve finale om de Coppa Italia. Het duel wordt dinsdag gespeeld in Giuseppe Meazza. Chievo, waar Jonathan de Guzman een basisplaats had, staat in de middenmoot.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.