Onderscheiding Sneijder, jubileum Blind en De Vrij nadert

Reacties

Namens de Europese voetbalbond (UEFA) reikt bondsvoorzitter Michael van Praag woensdag voorafgaand aan de vriendschappelijke interland tegen Mexico een onderscheiding uit aan Wesley Sneijder. Daley Blind en Stefan de Vrij naderen een jubileum.

Onderscheiding Sneijder, jubileum Blind en De Vrij nadert

Bij de start van het WK afgelopen zomer in Brazilië speelde Sneijder tegen Spanje (5-1 winst) zijn honderdste interland namens het Nederlands elftal. De UEFA-award die Van Praag uitreikt aan Sneijder bestaat uit een herdenkingscap en een -medaille. Eerder kreeg de middenvelder van de KNVB een gouden schaal met daarin zijn honderd gespeelde interlands gegraveerd.

Zondag speelt Oranje in De Arena het WK-kwalificatieduel met Letland en bij speeltijd voor Blind en De Vrij tegen Mexico kunnen beiden hun 25ste interland afwerken. De jubilarissen ontvangen dan de traditionele zilveren schaal met inscriptie na de eerstvolgende uitverkiezing voor het Nederlands elftal. Blind debuteerde op 6 februari 2013 als international, terwijl De Vrij sinds 15 augustus 2012 speelt voor Oranje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.