Onderhandelingen Willem II en Streppel in impasse

Reacties

Het goede voetbal dat Willem II wekelijks demonstreert, betaalt zich voor trainer Jurgen Streppel nog niet uit in een nieuw contract.

Onderhandelingen Willem II en Streppel in impasse

De onderhandelingen tussen de Tilburgse club en Streppel (45) lijken in een impasse te verkeren. De clubleiding heeft maanden geleden al de intentie uitgesproken het aflopende contract van de coach annex technisch manager te verlengen, maar laatstgenoemde heeft formeel nog niets gehoord.

Zelfs over de duur van een nieuw contract is nog met geen woord gerept. Dat is opmerkelijk, gezien de prima prestaties van de Tilburgers onder Streppel. Willem II verzamelde niet alleen twintig punten uit veertien duels, maar oogst ook lof vanwege het spel.

Gezien het feit dat Streppel de functie van trainer combineert met die van technisch manager en derhalve gaat over het bewaken van de lange termijn, zou het logisch zijn dat zijn benoeming prioriteit heeft. Volgens algemeen directeur Berry van Gool van De Tricolores is het ‘een kwestie van tijd’ voordat er inhoudelijk over een nieuwe verbintenis voor Streppel wordt gesproken. De coach zelf onthoudt zich van commentaar. 'Ik wil hier helemaal niets over zeggen, ik richt me op de sportieve prestaties met de club', aldus Streppel tegen Voetbal International.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.