Onderhandelingen Vitesse met Havenaar uitgesteld

Reacties

Eerst wilde hij verkassen, vervolgens sprak hij de intentie uit toch te blijven, maar nu zit er geen schot in de onderhandelingen tussen Mike Havenaar en Vitesse. Ook de gesprekken met Davy Pröpper liggen stil.

Onderhandelingen Vitesse met Havenaar uitgesteld

Voorlopig is er nog geen doorbraak in de contractonderhandelingen tussen de Arnhemse club en de 26-jarige spits. De Japanner  bezit een aflopend contract en heeft bij de clubleiding  aangegeven zijn verbintenis met een seizoen te willen  verlengen.

Op trainingskamp in Abu Dhabi zou de  aanvaller om de tafel gaan met technisch directeur  Mo Allach, maar dat kwam er niet van. 'Mo was erg  druk. Dat gesprek moeten we nog voeren. Aan  mijn standpunt is niets veranderd', laat Havenaar weten. Vitesse toonde de afgelopen weken interesse in spits Bas Dost van VfL Wolfsburg.

Pröpper
Eind vorig jaar zaten Pröpper (op de foto met collega Havenaar) en de club  om de tafel om over zijn volgend jaar aflopende  contract te praten. Het bleef  bij één gesprek. 'We hebben  afgesproken om na het  seizoen verder te praten',  vertelt Pröpper. 'Dat  vonden beide partijen het beste plan. De focus moet nu op dit seizoen liggen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.