Onderhandelingen PSV & Eindhoven nog zonder succes

PSV en FC Eindhoven hebben nog geen overeenstemming bereikt over het vertrek van trainer Ernest Faber. De Eerstedivisionist eist een tastbare genoegdoening.

Onderhandelingen PSV & Eindhoven nog zonder succes

Technisch manager Marcel Brands en algemeen directeur Tiny Sanders onderhandelden dinsdagochtend namens PSV met de leiding van FC Eindhoven, maar keerden zonder een akkoord terug naar het Philips Stadion.

FC Eindhoven heeft PSV duidelijk gemaakt dat er slechts over een vertrek van Faber te praten valt omdat beide clubs samen een Regionale Jeugdopleiding (RJO) vormen en het de goede band koestert. Desalniettemin is de club van mening dat compensatie noodzakelijk is.

FC Eindhoven wil dat PSV het mogelijk maakt dat de club de ambities – nacompetitie - ook zonder Faber kan realiseren. In de praktijk wil dat zeggen dat er een goede vervanger aangetrokken kan worden.

Ook zou de club het prettig vinden als er nu al afspraken worden gemaakt aangaande de technische samenwerking in de toekomst. FC Eindhoven en PSV hebben afgesproken elkaar later vandaag verder met elkaar te praten. (Thijs Slegers) Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's