Onana oogst lof na prima optreden tegen Bosz

Reacties

André Onana heeft het naar zijn zin bij Internazionale. De 26-jarige doelman mocht in de oefenwedstrijd tegen Olympique Lyonnais (2-2) in de basis beginnen en maakte een prima indruk.

Onana oogst lof na prima optreden tegen Bosz
© Pro Shots

Bij de oefenwedstrijd in Cesena moest Onana al vroeg in actie komen bij een kiezelhard schot van Tête. Aan de doelpunten van Alexandre Lacazette en Rayan Cherki kon de Kameroener niet al te veel doen. Internazionale kwam vervolgens terug tot 2-2 en dankte Onana, toen hij met een prima reflex voorkwam dat Mousa Dembélé in de slotfase de winnende treffer maakte.

La Gazzetta dello Sport is zondag kritisch op het nog niet bijster overtuigende optreden van Inter, maar licht Onana uit als één van de lichtpunten. Hij krijgt met een 6,5 het op één na hoogste cijfer aan Milanese kant. 'Op een aantal slordigheden in de opbouw na hoorde Onana zonder twijfel bij de besten in Stadio Dino Manuzzi', schrijft de roze sportkrant.

Onana komt daarin ook zelf aan het woord: 'Ik sta hier met een goed gevoel, al wil je natuurlijk altijd winnen. Maar we hebben laten zien dat we vooruitgang boeken als team, dat is het belangrijkste. We moeten ons voorbereiden voor de wedstrijden die eraan komen', benadrukt Onana, die zich dus onderscheidde tegen Peter Bosz, de trainer die hem ooit liet debuteren bij Ajax.

'Ik voel me goed, ik ben blij om hier te zijn, bij deze fantastische groep', vervolgt de sluitpost. 'De voorbereiding is zwaar, maar het gaat goed. Ik geloof in deze groep, in deze geweldige spelers, in het team. Ik denk dat we in staat zijn om onze doelen te bereiken.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer A. Onana
Meer over A. Onana
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.