Omhaal Cícero bezorgt McClaren punt bij 1. FC Köln

VfL Wolfsburg is weer twee plaatsen gedaald in de Bundesliga na een gelijkspel bij 1. FC Köln. Cícero Santos bezorgde de ploeg van trainer Steve McClaren een late remise (1-1).

Voorafgaand aan de veertiende speelronde bezetten Die Wölfe de elfde plaats in Duitsland, maar aangezien Werder Bremen en 1. FC Kaiserslautern eerder dit weekend al gewonnen hadden moest de ploeg van McClaren ook drie punten pakken in Köln om elfde te blijven.

In de 51ste minuut kwam de thuisclub verdiend op voorsprong door een rake kopbal van Milivoje Novakovic. Wolfsburg ging daarna op zoek naar de gelijkmaker, maar overtuigend was het niet. Toch pakte het nog een punt toen Cícero tien minuten voor tijd uit een omhaal scoorde. Foto: VI Images