Olympique Nice beloont Bruins met contractaanpassing

Luigi Bruins heeft zijn contract bij Olympique Nice met een jaar verlengd tot medio 2015. De 26-jarige Rotterdammer manifesteerde zich het afgelopen half jaar dusdanig goed dat de nummer vier van Frankrijk zijn in 2014 aflopende verbintenis al wilde openbreken.

Olympique Nice beloont Bruins met contractaanpassing

'De clubleiding heeft aangegeven dat ze erg tevreden waren over mij. Of ik verrast was? Eigenlijk niet, want over de eerste zes maanden ben ik zelf ook wel tevreden. Nu is het aan mij om deze lijn door te trekken en nog meer te laten zien', aldus de voormalige speler van Excelsior, Feyenoord en Red Bull Salzburg tegenover Voetbal International.

Als het aan trainer Claude Puel ligt volgt Darío Cvitanich spoedig het goede voorbeeld van Bruins. De 29-jarige Argentijn, voormalig aanvaller van Ajax, eindigde afgelopen seizoen met negentien competitiegoals op een gedeelde tweede plaats achter topscorer Zlatan Ibrahimovic (Paris St. Germain, dertig treffers), maar dreigde met een vertrek toen contractverbetering uitbleef.

De problemen zijn inmiddels uit de lucht, zo stelt Puel in Franse media. 'De situatie van Darío kan niet duidelijker: hij staat bij ons onder contract tot de zomer van 2015. De club heeft nog geen enkel bod ontvangen, dus ik reken op hem voor het komende seizoen. Hij is hier teruggekeerd van vakantie met een goed humeur. De eerste uitdaging zal zijn om zijn aanblijven te bevestigen.'

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen