Olympique Marseille haalt Rekik binnen

Reacties

Karim Rekik vervolgt zijn carrière in Frankrijk. De ex-verdediger van PSV verruilt Manchester City voor Olympique Marseille, dat afgelopen seizoen vierde werd in de Ligue 1.

Olympique Marseille haalt Rekik binnen

Marseille maakt melding van een principe-akkoord met City over de twintigjarige Rekik, die nog wel een medische keuring moet ondergaan in Zuid-Frankrijk. Daarna tekent hij een meerjarig contract. Onder wie Rekik bij Marseille gaat werken is nog niet bekend, want trainer Marcelo Bielsa heeft de club nog altijd niet laten weten of hij zijn aflopende contract verlengt.

De afgelopen twee seizoenen werd Rekik door Manchester City uitgeleend aan PSV. De Eindhovenaren wilden hem voor de komende jaargang opnieuw lenen, maar de international (een cap) voelde zich klaar voor een nieuwe stap.

Marseille wordt al de vierde werkgever voor Rekik, die door City niet alleen aan PSV maar ook aan Blackburn Rovers en Portsmouth verhuurd werd. Namens PSV speelde hij de afgelopen twee seizoenen 64 competitiewedstrijden, waarin hij twee keer scoorde.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.