Olympique Lyon zegeviert simpel in jubileumwedstrijd

Olympique Lyon boekte zonder al te veel problemen zijn eerste zege in het Champions League-seizoen. Dinamo Zagreb ging in Frankrijk met 2-0 onderuit.

Olympique Lyon, dat in de openingsronde genoegen nam met een doelpuntloos gelijkspel bij Ajax, kon na de eerste helft al met een gerust gevoel de kleedkamer op zoeken. Doelpunten van Bafetimbi Gomis en Bakari Koné boden een vrij zicht op de overwinning in de honderdste Europese wedstrijd van Olympique Lyon.

Dinamo Zagreb kwam er in Stade Gerland aanvankelijk nauwelijks aan te pas. De Kroatische kampioen kwam na rust wel beter voor de dag, maar kon Olympique Lyon niet verontrusten. Keeper Hugo Lloris stond een eretreffer van de gasten in de weg. Foto: VI Images