Ojo drie maanden uitgeschakeld door enkeloperatie

Reacties

FC Dordrecht-speler Funso Ojo, die al sinds september kampt met een enkelblessure, wordt aanstaande maandag geopereerd in het AZ Monica ziekenhuis in Deurne. Hij is daardoor minimaal drie maanden uitgeschakeld.

Ojo drie maanden uitgeschakeld door enkeloperatie

Voor de 23-jarige Belg is dat de tweede tegenslag in korte tijd. Hij moest namelijk maandag al zijn aanvoerdersband inleveren, wegens zijn mindere spel in de afgelopen periode.

'Ik heb het zo lang mogelijk volgehouden voor het elftal en de club, maar het ging echt niet meer', reageerde Ojo op de clubwebsite. De middenvelder hoopt dit seizoen nog in actie te kunnen komen. 'Ik ga er alles aan doen om zo snel mogelijk fit te zijn, zodat ik het team nog kan helpen in de play-offs.'

Interim-trainer Gérard de Nooijer, die van de KNVB de komende vier weken Dordrecht mag leiden, baalde van het nieuws over Ojo. 'In overleg met de medische staf van FC Dordrecht en met zijn behandelend chirurg is besloten dat het voor zijn gezondheid beter is om de operatie niet langer uit te stellen. Het is meer dan vervelend dat we zo’n belangrijke speler als Funso langdurig moeten missen.'

Fortes
Dordrecht maakte daarnaast bekend dat de opties in het contract van Jeffrey Fortes is gelicht. De 25-jarige verdediger ligt nu vast tot juni 2016.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.