Offensieve speelstijl Hoffenheim spreekt Uth erg aan

Reacties

Mark Uth is door 1899 Hoffenheim officieel gepresenteerd als aanwinst. De 23-jarige spits kan niet wachten zich te meten op het hoogste niveau.

Offensieve speelstijl Hoffenheim spreekt Uth erg aan

Volgens de club mogen de fans zich verheugen op een creatieve aanvaller met veel scorend vermogen. 'Uth heeft met zijn manier van voetballen en trefzekerheid veel interesse gewekt. Hij heeft het laatste seizoen een enorme sprong gemaakt en kan zich bovendien nog voldoende ontwikkelen. Het is een attractieve speler voor onze club', vertelt sportief directeur Alexander Rosen op de clubwebsite.

De doelpuntenmaker wil zijn kwaliteiten ook graag op het hoogste podium optimaal benutten. 'Ik ben enorm gemotiveerd om me in een van de beste competities ter wereld te bewijzen', aldus Uth, die daarnaast complimenteus is over de offensieve speelstijl van zijn nieuwe werkgever.  

Voor Uth betekent de transfer een terugkeer naar zijn geboorteland. De Duitser stond eerder onder contract bij 1. FC Köln, maar kwam daar nooit tot bloei. SC Heerenveen zag het wel in hem zitten en gunde hem een kans. Na een succesvolle huurperiode bij Heracles Almelo was de spits het voorbije seizoen de grote uitblinker in Friesland.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.