Ødegaard is 'El Vikingo', hoogstandjes jonge Kanaries

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Ødegaard is 'El Vikingo', hoogstandjes jonge Kanaries

• Zijn overgang naar Real Madrid is nog niet beklonken, of de Spaanse sportkrant Marca heeft al een bijnaam voor het Noorse supertalent Martin Ødegaard bedacht. Niet bijster origineel, maar toch.

• Dat het nationale team van Brazilië aardig kan voetballen, is bekend. Maar de Goddelijke Kanaries van Brazilië Onder-20 kunnen er ook wat van, zo bewezen ze met enkele hoogstandjes tijdens de zege op Venezuela Onder-20 (2-0).

• We blijven even bij jeugdinterlands, maar dit keer om totaal een andere reden. Hier toont Akeem Humphrey van Trinidad en Tobago Onder-20 (in het witte shirt) tegen Panama Onder-20 in één actie aan hoe gemeen én theatraal hij kan zijn. Eerst een genadeloze elleboogstoot uitdelen, vervolgens zelf ter aarde storten.

• Dat is nou nog eens een sympathiek gebaar van Telstar! De ploeg uit Velsen-Zuid voelt mee met de mensen uit Velsen-Noord, die de laatste dagen grotendeels zonder gas en stroom zaten. Alle huishoudens uit Velsen-Noord krijgen dan ook twee gratis kaarten voor de thuiswedstrijd van Telstar tegen De Graafschap komende zaterdag en worden bovendien in de businessclub ontvangen met een hapje en een drankje. Chapeau!

• Zie hieronder: de spelersbus van AC Milan. Een prachtig ding, maar daarmee ook peperduur. En dat kunnen de armlastige Rossoneri niet gebruiken. De geruchten gaan dan ook dat zij de bus voor 150 duizend euro willen verkopen.

En dat leidt weer tot grote hilariteit op social media.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.