NYCFC verliest bij debuut Lampard van nieuwe club Drogba

Reacties

Ondanks de grote namen die New York City FC zaterdag tot zijn beschikking had, ging de ploeg uit The Big Apple smadelijk onderuit tegen de nieuwe werkgever van Didier Drogba, Montreal Impact: 2-3. Frank Lampard maakte zijn debuut.

NYCFC verliest bij debuut Lampard van nieuwe club Drogba

Bij New York begon Andrea Pirlo voor het eerst sinds zijn overstap van Juventus naar de Major League Soccer in de basis. Het hielp de zustervereniging van Manchester City echter niet aan een overwinning. Al na een halfuur stond Montreal Impact dankzij Dominic Oduro en Ignacio Piatti met 0-2 voor.

Vlak nadat de Spaanse vedette David Villa - net als Pirlo en verdediger Andoni Iraola in de basis - vanaf de strafschopstip voor 1-2 had gezorgd, kwam Lampard voor het eerst binnen de lijnen. Het mocht niet baten. Na een rake penalty van Piatti (1-3) kon Thomas McNamara slechts nog iets terugdoen.

Zo ging Montreal Impact er met de overwinning van door. Die club legde onlangs Chelsea-icoon Drogba vast, maar de Ivoriaan zat zaterdag nog niet bij de wedstrijdselectie van de club uit Canada.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.