Nwofor kiest na vertrek bij VVV voor ex-club Menzo

Reacties

Uche Nwofor heeft een contract getekend bij het Belgische Lierse SK. Eerder deze maand liet de Nigeriaan zijn contract bij VVV-Venlo ontbinden.

Nwofor kiest na vertrek bij VVV voor ex-club Menzo

Nigeriaanse media spraken daarna van de interesse van een 'Belgische topclub', maar dat is het met hekkensluiter Lierse SK niet bepaald geworden. De club, waar Stanley Menzo eind augustus werd ontslagen als trainer, pakte in zes wedstrijden slechts vier punten en staat zestiende.

De 22-jarige WK-ganger tekent bij Lierse een contract voor één seizoen en wordt ploeggenoot van onder anderen ex-Willem II'er Arjan Swinkels. 'Ik ken de ploeg nog niet zo goed, maar ik ben blij om hier te zijn', laat Nwofor weten in een reactie op de clubwebsite. 'Net als VVV speelt Lierse in het geel-zwart, dus ik ga het hier wel leuk vinden', voegt hij daar lachend aan toe.

Nadat hij met Nigeria op het WK in de achtste finale was uitgeschakeld door Frankrijk (Nwofor viel tijdens het toernooi twee keer kort in) keerde hij terug bij VVV. In Venlo drukte hij echter zwaar op de begroting. Dat, in combinatie met onder meer veel blessureleed, deed beide partijen besluiten om het nog een jaar doorlopende contract te verscheuren. Nu heeft hij dus getekend bij de ploeg van Slavisa Stojanovic, de opvolger van Menzo.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.