Nu is het een échte transfersoap: moeder Arthur Melo bemoeit zich ermee

Reacties

De geplande ruildeal tussen Barcelona en Juventus houdt de gemoederen in Spanje en Italië flink bezig. Ook de moeder van Arthur Melo laat nu van zich horen in de transfersaga.

Nu is het een échte transfersoap: moeder Arthur Melo bemoeit zich ermee
© Pro Shots

Barcelona en Juventus zijn met elkaar in gesprek over een spelersruil, waarbij Arthur naar Turijn zou moeten gaan en Miralem Pjanic naar Barcelona. Het lijkt zo op het eerste oog een deal waar vooral Juventus beter van wordt. Barcelona voelt zich echter genoodzaakt om iets te doen, nu de club hard is geraakt door de coronacrisis. Juventus zou naast Pjanic nog eens tien miljoen euro naar Spanje sturen.

De dertigjarige Pjanic wil volgens de berichten maar wat graag dat de transfer doorgaat, maar de zeven jaar jongere Arthur is er minder happig op. Hij is gelukkig bij Barcelona, zijn droomclub, en wil slagen in Catalonië. Italiaanse media claimden deze week dat Juventus de Braziliaan toch over de streep had weten te trekken en volgens Mundo Deportivo vliegt Arthur na de wedstrijd van zaterdag tegen Celta de Vigo naar Noord-Italië, voor de medische keuring.

In aanloop naar het duel met Celta werd Barcelona-coach Quique Setién gevraagd naar Arthur. 'Hij is niet de eerste speler en zal ook niet de laatste speler zijn die met hoge verwachtingen binnenkomt en die verwachtingen niet helemaal heeft kunnen waarmaken', werd de oefenmeester geciteerd door Cadena COPE. 'Hij houdt de bal graag vast, terwijl wij het liefst met maximaal twee balcontacten spelen.'

De opmerkingen van Setién lijken een volgende bevestiging dat Barcelona Arthur wil lozen. De moeder van de middenvelder moet er niets van hebben. 'Oh God, nu gaan ze beginnen met het zoeken van tekortkomingen bij de speler', reageert zij op Twitter. En met familieleden die zich ermee gaan bemoeien is de transfersoap nu een échte transfersoap. Tijd voor een reactie van Arthur zelf.

Celta de Vigo
Celta de Vigo
2 - 2
Barcelona
Barcelona
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.