Nu in VI 16: de kabel van PSV, Cillessen en Havenaar

Mark van Bommel staat deze week op de cover van de nieuwe Voetbal International. De aanvoerder van PSV staat symbool voor het mislukte seizoen van de Eindhovenaren. Ajax bracht afgelopen zondag de genadeslag toe, maar de oorzaken liggen dieper dan alleen die nederlaag.

Nu in VI 16: de kabel van PSV, Cillessen en Havenaar

In een onthullend verhaal van verslaggever Thijs Slegers leest u alles over de opmerkelijke tweespalt in de selectie. Het honderdjarige PSV gaat kapot aan de kabel.

Verder deze week in Voetbal International onder meer:

- Ajax-doelman Jasper Cillessen in de week van de titelclimax

- Interview: Mario Been Bestel nu VI 16 in de VI Webshop - Columns: Johan Derksen, Nico Dijkshoorn, Michel van Egmond, Frans van den Nieuwenhof, Taco van den Velde en Simon Zwartkruis

- De pijn van Dusan Tadic

- Theo Janssen twijfelt over zijn toekomst

- Balverliefd: de eenzame volksheld Theo Koomen

- De toekomst van de Jupiler League staat op het spel

- Mike Havenaar, Japanse reus op doorreis

- Sven Kums, de psycholoog van SC Heerenveen

- Taco van den Velde analyseert PSV-Ajax

- Het emotionele verhaal van Bram van Polen

- Reportage: AZ gaat op zoek naar rotzakken

- Dani Alves, adjudant van Lionel Messi VI nr. 16/2013 ligt vanaf woensdag 17 april in de winkel. Snelle bezorging kan ook. Bestel het nummer direct in de VI Webshop. Vóór 17.00 besteld, volgende werkdag in huis.

De digitale editie van VI 16 is vanaf woensdag ook verkrijgbaar op iPad. Installeer de app VI digitaal en download VI nr. 16. Ook voorgaande nummers zijn direct te downloaden. Deze service is gratis voor VI-abonnees. Foto's: VI Images

Bekijk hier al onze video's