Nu al grote zorgen bij Aston Villa van Vlaar/El Ahmadi

Aston Villa verloor zaterdag voor de tweede keer op rij (Everton, 1-3), waardoor de zorgen bij de voormalig middenmoter groot zijn. Manager Paul Lambert versterkte zijn team met onder anderen Brett Holman, Ron Vlaar en Karim El Ahmadi, maar ook zij konden een nederlaag niet voorkomen.

Nu al grote zorgen bij Aston Villa van Vlaar/El Ahmadi

'Het is een loodzware opgave om er weer bovenop te komen, maar we doen er alles aan om ons te herpakken', vertelt Lambert aan de BBC. 'Het is een enorm grote club, dus eigenaar Randy Lerner, algemeen directeur Paul Faulkner en ik zullen om de tafel gaan zitten om te kijken wat er moet gebeuren.

Collega-manager David Moyes (Everton) steunt Lambert. 'Paul staat voor een zware klus als nieuwe manager en dit gaat nog veel tijd kosten. Dat weet hij zelf ook', besluit Moyes. Aston Villa ontsnapte vorig seizoen ternauwernood aan degradatie.

Volgende week zondag heeft Villa de kans om zich te herpakken van de zwakke competitiestart, al zal dat wel een lastige klus worden. De puntloze hekkensluiter van de Premier League gaat op bezoek bij Newcastle United. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's