Nouri verkozen als beste speler Jupiler League

Reacties

Supporters, trainers en aanvoerders uit de Jupiler League hebben Abdelhak Nouri verkozen als beste speler van de eerste periode. Jong PSV-spits Sam Lammers viel in de prijzen als topscorer en beste talent.

Nouri verkozen als beste speler Jupiler League

Trainers en aanvoerders uit de Jupiler League stelden een voorselectie samen van vier genomineerden voor de titel Beste Speler van de eerste periode. Cyriel Dessers (NAC Breda), Kees Kwakman (FC Volendam) en Lammers streden met Nouri om de prijs, maar dankzij de stemmen van de supporters hield de Ajacied het drietal achter zich.

Voorafgaand aan het duel van Jong Ajax met De Graafschap maandagavond (aftrap 20.00 uur) zal Hakim Ziyech de Bronzen Stier aan Nouri overhandigen. Door het winnen van de eretitel maakt de middenvelder, die op 21 september debuteerde in de hoofdmacht van de Amsterdammers (foto), eveneens kans op een uitverkiezing tot beste speler van het seizoen.

Waar Lammers in de categorie beste speler nog werd afgetroefd door Nouri, is hij wel verkozen tot grootste talent. De negentienjarige spits van Jong PSV is met negen treffers in negen duels een van de revelaties van het seizoen en bracht zijn ploeg naar de knappe koppositie in de Jupiler League.

Voor die prestatie werd ook trainer Pascal Jansen beloond, hij kreeg de stier voor Beste Trainer. Jong PSV verdedigt die koppositie vrijdagavond op bezoek bij Almere City FC (20.00 uur).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.