Nouri en De Jong debuteren in wedstrijdselectie Ajax

Reacties

Trainer Peter Bosz heeft Abdelhak Nouri en Frenkie de Jong voor het eerst opgenomen in de wedstrijdselectie van Ajax. De jonge talenten worden daarmee beloond voor hun goede prestaties bij Jong Ajax.

Nouri en De Jong debuteren in wedstrijdselectie Ajax

De twee negentienjarige middenvelders trainden tijdens de voorbereiding op dit seizoen al mee met het eerste, maar zaten nog nooit bij de wedstrijdselectie voor een officiële wedstrijd. In de bekerwedstrijd tegen Willem II, de oude club van De Jong, kunnen zij debuteren in het eerste elftal. Nouri (foto) liet eerder al weten slecht te slapen omdat hij zo hoopt op een optreden in de hoofdmacht.

Ook de zeventienjarige Matthijs de Ligt is door Bosz bij de groep gehaald. De centrale verdediger zat al eens eerder bij de wedstrijdselectie van Ajax, maar wacht nog op zijn debuut in het eerste elftal. Joël Veltman, Bertrand Traoré, Davy Klaassen, Nemanja Gudelj en Mitchell Dijks krijgen rust van Bosz tegen Willem II.

Wedstrijdselectie Ajax:
Kenny Tete, Jairo Riedewald, Davinson Sánchez, Riechedly Bazoer, Anwar El Ghazi, Daley Sinkgraven, Amin Younes, Heiko Westermann, Vaclav Cerny, Mateo Cassierra, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, André Onana, Kasper Dolberg, Nick Viergever, Donny van de Beek, Diederik Boer, Abdelhak Nouri, Matthijs de Ligt

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.