Norwich via zege op Middlesbrough naar Premier League

Reacties

Norwich City is gepromoveerd naar de Premier League. The Canaries rekenden in de finale van de play-offs af met Middlesbrough: 2-0.

Norwich via zege op Middlesbrough naar Premier League

Norwich beleefde op Wembley een sterke openingsfase. Cameron Jerome opende in de twaalfde minuut de score door een inschattingsfout van Middlesbrough-doelman Dimitrios Konstantopoulos. Drie minuten later verzorgde Nathan Redmond de 0-2.

Van die achterstand herstelde het pover spelende Middlesbrough, waar Yanic Wildschut ontbrak, zich niet meer. Daardoor moet de in 2009 gedegradeerde club blijven wachten op zijn rentree op het hoogste niveau.

Norwich degradeerde vorig seizoen uit de Premier League, maar is er na de zomer dus weer bij. Mogelijk dat ook Ricky van Wolfswinkel dan weer uitkomt voor de groen-gelen. Hij wordt dit seizoen uitgeleend aan Saint-Étienne, dat niet van plan lijkt hem permanent vast te leggen. Eerder verzekerden Watford en Bournemouth zich al van een plek in de Premier League, waaruit Queens Park Rangers, Burnley en Hull City degradeerden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.