Norwich City boekt eerste competitiezege op Arsenal

Arsenal heeft zaterdagavond een pijnlijke nederlaag geleden. Op bezoek bij Norwich City ging de ploeg van manager Arsène Wenger met minimaal verschil ten onder (1-0).

Na twintig minuten kwam de thuisploeg namens Grant Holt (foto) op voorsprong. De Engelsman opende op aangeven van Alexander Tettey de score. De verwachte comeback van The Gunners bleef vervolgens uit.

De bezoekers hadden aan ruim een uur niet voldoende om puntenverlies te voorkomen. Weliswaar domineerde de ploeg in balbezit, kansen werden er niet tot nauwelijks gecreëerd. Zodoende stapte Norwich na negentig minuten met drie punten van het veld.

Het is de eerste overwinning voor de thuisploeg, dat van de negentiende naar de veertiende positie stijgt. Arsenal blijft op de teleurstellende negende plaats staan in de Premier League. Foto: VI Images