Noodlot slaat opnieuw toe bij Kompany

Reacties

Vincent Kompany is opnieuw geblesseerd uitgevallen bij Manchester City. Tijdens de thuiswedstrijd tegen Dinamo Kiev in de achtste finale van de Champions League ging de Belg al vroeg naar de kant.

Noodlot slaat opnieuw toe bij Kompany

Binnen vijf minuten sloeg het noodlot toe bij Kompany, die sinds hij medio 2008 voor City tekende al dertien keer (!) eerder met een kuitblessure kampte. Naar verluidt zou de verdediger opnieuw een dergelijke kwetsuur hebben opgelopen.

Kompany, die werd vervangen door Eliaquim Mangala, kwam dit seizoen tot slechts dertien duels in de Premier League. De zeventigvoudig international lijkt komende zondag niet inzetbaar als City bezoek krijgt van Manchester United.

Onbekend is nog hoelang de 29-jarige verdediger exact uit de roulatie is en of de blessure gevolgen heeft voor zijn deelname aan het EK komende zomer in Frankrijk.

Overigens ging halverwege de eerste helft ook Nicolás Otamendi geblesseerd naar de kant, waardoor het de vraag is over welke verdedigers manager Manuel Pellegrini zondag kan beschikken tijdens de stadsderby tegen United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.