Noodlot slaat opnieuw toe bij Belg Ogunjimi

Reacties

Marvin Ogunjimi heeft voor de tweede keer in zijn carrière de kruisbanden in zijn linkerknie afgescheurd. De zevenvoudige international van België leek net zijn carrière nieuw leven in te blazen in Noorwegen.

Noodlot slaat opnieuw toe bij Belg Ogunjimi

Ooit maakte Ogunjimi deel uit van de voorselectie van Nigeria voor het WK in 2010. Hij koos uiteindelijk voor België, waar hij een vaste waarde was in de kwalificatiereeks voor het EK 2012. Maar getroffen door blessureleed lukte het de international niet om op hoog niveau actief te blijven.

De inmiddels 27-jarige Ogunjimi, als tiener nog een jaartje op huurbasis voor RKC Waalwijk actief, ontpopte zich in Noorwegen na jaren weer tot de doelpuntenmaker van weleer. Maar het recente avontuur met zijn club Strömgodset in de Europa League wierp hem weer ver terug.

Nadat hij in de wedstrijd tegen het Albanese FK Partizani was uitgevallen, bleek dinsdag dat hij opnieuw zwaar geblesseerd is aan zijn knie. De speler zelf toonde zich in een eerste reactie op de clubsite strijdbaar en richt zich op het nieuwe seizoen in Noorwegen, dat in april 2016 begint.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.