Noodlijdend Parma krijgt nog één keer uitstel

Reacties

De Italiaanse bond heeft nog één keer met de hand over het hart gestreken, maar duldt geen nieuw uitstel meer van wedstrijden van het noodlijdende Parma.

Noodlijdend Parma krijgt nog één keer uitstel

Parma, dat strijdt tegen een faillissement, heeft met succes een verzoek ingediend om ook de uitwedstrijd tegen Genoa van zondag te laten uitstellen. De spelers hadden daarom verzocht wegens de betalingsachterstanden van een half jaar.

Als de Italiaanse bond het verzoek had afgewezen, dan was Parma automatisch door het overtreden van de reglementen uit de competitie gehaald. 'Dit is de laatste kans', zei bondsvoorzitter Carlo Tavecchio (foto). 'Ik heb alles gedaan wat ik kon, maar ik kan geen wedstrijden blijven uitstellen. Als je enige tijd niet meer speelt, dan lost het probleem zichzelf op.'

Zaterdag is er een persconferentie aangekondigd bij Parma, waarop trainer Roberto Donadoni en aanvoerder Alessandro Lucarelli aan het woord komen.

Felipe heeft na zijn vertrek enkele weken geleden bij Parma een nieuwe club gevonden. De Braziliaanse verdediger heeft zich voor de rest van het seizoen verbonden aan Internazionale.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.