Nolito: 'Kom naar Celta en betaal wat nodig is'

Reacties

De contractonderhandelingen tussen Celta de Vigo en sterspeler Nolito verlopen uiterst stroef. De Spaanse aanvaller wil koste wat kost aantrekkelijk blijven voor geïnteresseerde partijen.

Nolito: 'Kom naar Celta en betaal wat nodig is'

'Eén detail zit me dwars en zolang dat niet opgelost is, teken ik niet bij. Mijn contract loopt nog tot medio 2019 en ik heb een ontsnappingsclausule van achttien miljoen euro', stelde Nolito tijdens een persconferentie.

Die vaste afkoopsom zal de Celta-vedette ook in zijn nieuwe verbintenis terug willen zien. De 29-jarige Spanjaard is bezig aan een zeer sterkte periode en wordt als gevolg daarvan al een tijd in verband gebracht met een overstap naar Barcelona, waar Nolito met trainer Luis Enrique een oude bekende zou treffen. De twee werkten eerder samen bij Barcelona B.

Met zeven goals in elf competitiewedstrijden solliciteert Nolito op indrukwekkende wijze naar een plaats in Camp Nou. De goal en twee assists die hij eerder dit seizoen afleverde in het duel met de titelhouder (4-1 zege) zullen ook indruk hebben gemaakt. 'Als clubs mij willen inlijven, moeten ze naar Celta komen en betalen wat nodig is. Dat is alles, het heeft voor mij geen zin om er verder nog over te praten', aldus de vijfvoudige international.

Barcelona liet eerder al doorschemeren te zoeken naar een stand-in voor de drie superaanvallers Lionel Messi, Neymar en Luis Suarez. Naast Nolito zou ook Fenerbahçe-spits Robin van Persie volgens Spaanse media in aanmerking komen voor die rol bij de Champions League-winnaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.