Nog immer hongerige Evra op weg naar uitgang bij Juventus

Reacties

Patrice Evra lijkt nog voor het eind van deze maand te vertrekken bij Juventus. De linksback heeft er moeite mee dat hij op het tweede plan is beland in Turijn.

Nog immer hongerige Evra op weg naar uitgang bij Juventus

Zondag behoorde Evra al niet meer tot de selectie van Juventus voor het duel met Bologna (3-0). Dat had alles te maken met een mogelijke transfer. 'Evra is nog steeds speler van Juventus, maar in samenspraak hebben we besloten hem niet op te nemen in de selectie. Hij denkt namelijk na over zijn toekomst', geeft technisch directeur Beppe Marotta van de Italiaanse landskampioen toe tegenover Mediaset Premium.

'Het is heel normaal dat hij de tijd neemt om zijn situatie te evalueren. Zijn contract loopt na dit seizoen immers af en hij is 35 jaar, bijna 36. Volgende week zal er meer duidelijk worden', vervolgt Marotta. Een eventueel vertrek van Evra zal Juventus niet naar de transfermarkt leiden. 'We hoeven geen vervanger te halen, want we hebben met Kwadwo Asamoah en Federico Mattiello al spelers die prima op de positie van Evra uit de voeten kunnen.'

Hoewel Evra in mei van dit jaar 36 kaarsjes uitblaast, is er nog volop belangstelling voor de vleugelverdediger. Zijn oude club Manchester United is in de markt, net als Valencia. Een transfer naar de gevallen Spaanse topclub leek zelfs al aanstaande, maar door de onrust binnen de directie is alles nu weer onzeker geworden. Bij Juventus krijgt Alex Sandro dit seizoen de voorkeur boven Evra.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.