Nijland wijst ADO af na gesprek over positie in elftal

Stef Nijland laat de belangstelling van ADO Den Haag onbeantwoord. De aanvaller heeft de Haagse Eredivisionist laten weten verder te kijken.

Nijland wijst ADO af na gesprek over positie in elftal

'Ik heb het aanbod op dit moment afgeslagen, want de club zoekt niet iemand voor de positie waar ik denk het beste uit de voeten te kunnen', laat Nijland weten aan Voetbal International.

Nijland heeft besloten andere opties te gaan bekijken. Eerder liep een stage bij 1. FC Union Berlin op niets uit voor de aanvaller die nog onder contract staat bij PSV. In Eindhoven is er voor hem geen rol weggelegd.

Voor trainer Maurice Steijn is de afzegging van Nijland een tegenvaller. 'Ik zou graag proberen hem bij ADO weer op zijn niveau van FC Groningen te krijgen', zei de coach eerder deze week. De Haagse club was op zoek naar een constructie om de komst van Nijland haalbaar te maken.

Steijn heeft wel al een andere offensieve versterking kunnen verwelkomen. Santi Kolk keerde donderdag terug op het oude nest. De aanvaller tekende voor de rest van het seizoen. (Joost Hofman)

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.

Bekijk hier al onze video's