Nijhuis zet vraagtekens bij collega, Sinkgraven kritisch

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Nijhuis zet vraagtekens bij collega, Sinkgraven kritisch

• Louis van Gaal noemde de 5-3 nederlaag bij Leicester City zijn slechtste dag als manager van Manchester United. Bij MK Dons, dat in de strijd om de FA Cup met 4-0 van United won, konden ze dat maar moeilijk geloven.

• De transfer van Daley Sinkgraven naar Ajax werd zaterdag afgerond. Bij het doorspitten van de berichten van de linkspoot op Twitter, blijkt dat hij een kritische supporter van de Amsterdammers is. Sinkgraven is waarschijnlijk blij dat Christian Poulsen niet meer bij Ajax speelt, terwijl Viktor Fischer - die deel uit maakte van 'de slechtste voorhoede ooit' - misschien nog navraag doet bij zijn nieuwe ploeggenoot.

• Scheidsrechter Philippe Kalt wilde vrijdagavond een hartig woordje spreken met Zlatan Ibrahimovic. Daar had de Zweedse spits van Paris Saint-Germain echter geen trek in en dus kwam Kalt uiteindelijk schoorvoetend op audiëntie bij Ibrahimovic.

• Scheidsrechter Bas Nijhuis zette vraagtekens bij het optreden van zijn collega uit Frankrijk: 'Wie is hier de baas?'

• Ibrahimovic is overigens sowieso niet vies van een confrontatie. Toen een journalist hem vroeg naar zijn relatie met Edinson Cavani reageerde hij geprikkeld: 'Ben jij cameraman of journalist?' Zie onderstaand filmpje vanaf minuut 1.10.

• Wat moet Francesco Totti doen als hij ooit stopt bij AS Roma? Vijf Italiaanse politici gaven alvast een voorzetje: president worden van Italië. Totti kreeg namelijk vijf stemmen bij de eerste stemronde voor de verkiezing van een nieuw Italiaans staatshoofd. De kans dat de 38-jarige aanvaller daadwerkelijk president wordt, is echter minimaal. Voor die functie moet je namelijk minimaal vijftig jaar oud zijn.

• In de verloren wedstrijd tegen Newcastle United (0-3) scoorde Hull City-speler Ahmed El Mohamady met zijn hand. Dat deed natuurlijk denken aan de legendarische treffer van Diego Armando Maradona tegen Engeland op het WK 1986. Het doelpunt van de Egyptenaar werd in tegenstelling tot het doelpunt van zijn Argentijnse voorganger echter wél afgekeurd.

'Alle Europese modemerken zitten hier. Wat dat betreft heb ik natuurlijk wel mijn huiswerk gedaan.'
• Tegenover Metro maakt Ruben Schaken duidelijk dat hij goed heeft nagedacht over zijn transfer naar Inter Baku.

• Bij de brand van het supportershome raakte Ajax veel shirts van oud-spelers kwijt. Klaas-Jan Huntelaar deed vervolgens een oproep om nieuwe tricots te doneren en aan die oproep heeft Jan Vertonghen nu gehoor gegeven. Onder meer Urby Emanuelson ging hem al voor.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.