Nieuwe poging Feyenoord om Janmaat langer te binden

Reacties

Feyenoord stelt alles in het werk om Daryl Janmaat alsnog langer aan zich te binden. De rechter vleugelverdediger heeft echter geen haast. Voor hem kan de wereld er na het WK in Brazilië heel anders uitzien.

Nieuwe poging Feyenoord om Janmaat langer te binden

Het huidige contract van Janmaat met Feyenoord loopt af in 2015. De club deed de 24-jarige international al enige tijd geleden een nieuw voorstel, maar bereikte geen akkoord. Daarop besloot Janmaat (foto) voorlopig niet verder te praten. Hij wil zich concentreren op zijn spel bij Feyenoord en het komende WK in Brazilië.

Toch zal technisch directeur Martin van Geel binnenkort opnieuw proberen Janmaat langer te binden. 'Daryl ontwikkelt zich fantastisch', zegt Van Geel. ‘Hij is een voorbeeld zoals we dat graag zien: transfervrij overgekomen van SC Heerenveen en een vaste waarde geworden in De Kuip.'

En Van Geel voegt eraan toe: 'Zo’n speler willen we graag langer aan ons binden. Het is niet zo dat we hem dus niks hebben aangeboden. Alleen leidde dat de vorige keer niet tot een akkoord, maar wellicht dat we er bij de volgende poging wél in slagen.’

Lees ook deze week in Voetbal International de twijfels van Ronald Koeman over Feyenoord en de twijfels van Feyenoord over Ronald Koeman. De kans dat de trainer zijn contract verlengt wordt steeds kleiner.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.