Nieuwe knieblessure Strootman lijkt mee te vallen

Reacties

Kevin Strootman is in het uitduel met Fiorentina al na een halfuur naar de kant gegaan met een blessure aan zijn linkerknie. Vorig jaar liep de middenvelder van AS Roma een zeer ernstige kwetsuur op aan hetzelfde gewricht. Ditmaal lijkt de blessure mee te vallen.

Nieuwe knieblessure Strootman lijkt mee te vallen

Na een korte behandeling op het veld werd Strootman met ondersteuning van een lid van de medische staf van AS Roma naar de kant gebracht. Twee minuten later werd Miralem Pjanic als vervanger het veld in gestuurd. Strootman was naar de grond gegaan na een onschuldig ogend duel met Manuel Pasqual.

AS Roma liet na de wedstrijd tegen Fiorentina weten dat de blessure van Strootman niet ernstig is. Trainer Rudi Garcia wisselde de Oranje-international naar eigen zeggen uit voorzorg. 'Omdat zijn knie kwetsbaar is wordt hij nog door een dokter onderzocht, maar ik denk dat het meevalt', aldus Garcia.

Vorig jaar maart liep Strootman een zeer ernstige knieblessure op die hem deelname aan het WK kostte. Van die blessure maakte hij pas in november zijn rentree. Het duel met Fiorentina was de vierde competitiewedstrijd dit seizoen waarin de ex-speler van PSV, FC Utrecht en Sparta Rotterdam zijn opwachting in de basis maakte.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.