'Nieuwe aankoop' Strootman geniet bij rentree

Reacties

Kevin Strootman (25) is blij weer op het trainingsveld te staan bij AS Roma. Dat liet de middenvelder bij de start van de voorbereiding weten via Twitter. Trainer Rudi Garcia ziet de voormalige PSV'er zelfs als een nieuwe aanwinst.

'Nieuwe aankoop' Strootman geniet bij rentree

Sinds Strootman in januari opnieuw een zware knieblessure opliep, moest hij toekijken. Maar vandaag was hij erbij tijdens de start van het trainingskamp in Pinzolo. Dat gold ook voor Leandro Castan, die in het voorbije jaar herstelde van een hersenoperatie.

Garcia is dolgelukkig met de rentree van de twee. 'Ik zie ze als nieuwe aanwinsten; we hebben die twee erg gemist vorig seizoen. Verder proef ik bij alle jongens heel veel enthousiasme', aldus de Fransman, die in de rentree van het duo ook een verklaring ziet voor de inactiviteit op de transfermarkt tot nu toe. 'Ik kan niet wachten op de start van de competitie', vulde hij aan.

AS Roma haalde tot nu toe maar één nieuwe speler. Iago Falqué werd overgenomen van Genoa. Victor Ibarbo werd opnieuw gehuurd van Cagliari, terwijl aan diezelfde club negen miljoen euro werd betaald om volledig eigenaar te worden van Radja Nainggolan. Andrea Bertolacci werd voor 8,5 miljoen euro volledig eigendom van de Romeinen, die de verdediger direct voor twintig miljoen euro doorverkochten aan AC Milan.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.