Nienhuis: 'Dit mag niet gebeuren en het gebeurt wel'

Reacties

Leonard Nienhuis kan moeilijk verkroppen dat SC Cambuur met lege handen uit Nijmegen vertrok (2-1), waardoor de club laatste blijft in de Eredivisie.

Nienhuis: 'Dit mag niet gebeuren en het gebeurt wel'

'We hebben vandaag niet slecht gespeeld en kansen gecreëerd, maar we nemen de punten niet mee', baalde Nienhuis in gesprek met FOX Sports. Met nog drie wedstrijden te gaan dringt de tijd voor de club uit Leeuwarden. 'Dan heb je ook niet het geluk mee dat je de kansen die je wél creëert niet afmaakt. Dit mag niet gebeuren en het gebeurt wel', aldus de keeper.

'Het zou heel gek zijn als we nu vrolijk rondliepen', keek trainer Marcel Keizer terug op de vertoning van zijn eftal. 'Iedereen weet dat we in een moeilijke situatie zitten, maar ook dat we nog steeds een kanshebber zijn.'

'Na de 2-0 was het geloof even weg', merkte Keizer, iets wat volgens hem tegen Willem II absoluut niet mag gebeuren. In de midweekse speelronde hopen de Leeuwarders wat te kunnen doen aan het gaatje met nummer voorlaatst De Graafschap, dat nu twee punten bedraagt. 'We moeten donderdag weer en dan moeten we echt drie punten halen', benadrukte Nienhuis de penibele situatie nog maar eens.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.