Niasse mag ongelijk Koeman bewijzen bij Hull City

Reacties

Everton verhuurt Oumar Niasse de rest van dit seizoen aan Hull City. Onder Ronald Koeman had de Senegalese spits geen enkel uitzicht op speeltijd op Goodison Park.

Niasse mag ongelijk Koeman bewijzen bij Hull City

De 26-jarige Niasse werd in februari 2016 door toenmalig Everton-manager Roberto Martínez voor bijna achttien miljoen euro overgenomen van Lokomotiv Moskou. Opvolger Koeman zag het totaal niet in hem zitten.

De Senegalees reageerde in het najaar tegen The Guardian op zijn situatie bij Everton. 'Het is treurig, erg treurig. Om eerlijk te zijn denk ik niet dat ik dit verdien. Ik wil mijn hoofd niet laten hangen en blijven vechten voor een kans.'

Wat Koeman betreft, was Niasse in de zomer al vertrokken. 'Als hij houdt van het spelen van wedstrijden, dan moet hij hier weg', zei de manager in augustus tijdens een persconferentie.

Hull City maakte vrijdag ook de komst van Evandro bekend. De dertigjarige aanvallende middenvelder wordt overgenomen van FC Porto. Eerder werkte Evandro bij Estoril samen met trainer Marco Silva, die eerder deze maand Mike Phelan opvolgde bij Hull City. Na twintig speelrondes in de Premier League bezetten The Tigers de laatste plaats.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.