Neymar onnavolgbaar, crisis in Madrid, Sneijder & Eto'o

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

• Daar is-ie weer, de ALS Ice Bucket Challenge. Dit keer met Wesley Sneijder, die op zijn beurt Yolanthe Sneijder Cabau nomineert. Iets om nu al naar uit te kijken.... We waren ook zeer benieuwd of Dennis Bergkamp de uitdaging van Christian Eriksen aanging. Dat heeft The Iceman inmiddels gedaan, om meteen zijn zoon, Patrick Vieira en Thierry Henry te nomineren. In deze bijdrage ook een technisch directeur. Marco Boogers, het brein achter FC Dordrecht, doet mee aan de hype die op Twitter is ontstaan in het kader van de actie tegen de spierziekte ALS.

• Laten we hopen dat de samenwerking tussen Iker Casillas en Álvaro Arbeloa op het veld beter verloopt....Maar dat het niet botert tussen de doelman en verdediger van Real Madrid is wel duidelijk na het zien van de beelden voorafgaand aan de Spaanse Super Cup tegen Atlético Madrid. Op Twitter vechten beide heren al een tijdje een privé-oorlogje uit. Arbeloa retweette een bericht dat Casillas als 'de tumor van Real Madrid' bestempelde en Casillas 'likete' een foto op Instagram waarop Arbeloa een eikel werd genoemd...

• Grote aankopen en nieuwe trainers worden nog wel eens met de nodige bombarie voorgesteld worden aan het publiek, maar de nieuwe spelersbus...? Bayern München pakte het in ieder geval groots aan......

• Als de nieuwste Nike-reclame een voorbode is voor de rest van dit seizoen kunnen de fans van Barcelona hun lol op. Neymar schittert in de commercial, met de zogeheten Hypervenom-schoenen aangemeten.

'Natuurlijk wil ik dat Cech blijft'
• Dat zegt Thibaut Courtois over zijn directe concurrent Petr Cech. De jonge Belgische doelman is door Chelsea-manager José Mourinho benoemd tot eerste keeper, maar wil de komende periode nog veel leren van de ervaren Cech.

'Dit is een droom die uitkomt. Ik hoop de supporters reden te geven tot juichen en ik hoop hier prijzen te pakken'
• Dat meldt miljoenenaankoop James Rodríguez na zijn eerste treffer in het shirt van Real Madrid. In de strijd om de Spaanse Super Cup bleek zijn doelpunt niet voldoende voor een zege tegen stadgenoot Atlético Madrid (1-1).

• Hoe lang heeft technisch directeur Marc Overmars nog om Samuel Eto'o naar Ajax te halen? Bekijk hier de Eto'o-aftelmeter.

'Net als ieder ander heb ik enorm veel respect voor Fransesco Totti. Het is ongelooflijk wat hij nog steeds laat zien'
Dirk Kuijt speelde dinsdag met 3-3 gelijk tijdens een vriendschappelijk duel met het AS Roma van Francesco Totti. De aanvaller van Fenerbahçe zag de 37-jarige spelmaker van dichtbij aan het werk en was erg onder de indruk van de oude meester.

Neymar onnavolgbaar, crisis in Madrid, Sneijder & Eto'o
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.