'Newcastle vliegt naar Nederland voor Wijnaldum'

Reacties

PSV houdt sterk rekening met een spoedig vertrek van Georginio Wijnaldum. De club is in onderhandeling met Newcastle United.

'Newcastle vliegt naar Nederland voor Wijnaldum'

De eerste interesse van de Engelse club dateert al van een tijdje geleden, maar Newcastle heeft volgens De Telegraaf nu de jacht op Wijnaldum (24) officieel geopend. Directeur Lee Charnley is naar Nederland afgereisd met als opdracht terug te keren met Wijnaldum, die bij Newcastle met Tim Krul, Daryl Janmaat, Vurnon Anita en Siem de Jong vier landgenoten zou tegenkomen.

De kans dat The Magpies er met PSV uitkomen over de transfersom is reëel. De Engelsen zijn bereid een bedrag te betalen dat dicht bij de vraagprijs van PSV (twintig miljoen euro) ligt. Bij Newcastle ligt voor Wijnaldum zelf een contract met een jaarsalaris van drie miljoen euro klaar. De club van manager Steve McClaren wil snel handelen om zo het eveneens geïnteresseerde Everton voor te blijven.

Indien Wijnaldum daadwerkelijk vertrekt, dan ziet PSV in Davy Pröpper van Vitesse zijn ideale vervanger. Eerder deze zomer raakte PSV met Memphis Depay (Manchester United) en Karim Rekik (door Manchester City verkocht aan Olympique Marseille) al twee basiskrachten kwijt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.