Newcastle United verwacht Krul zaterdag alweer terug

Reacties

Newcastle United heeft er alle vertrouwen in dat keeper Tim Krul zaterdag alweer onder de lat kan staan. De Nederlander kampte met een blessure aan de elleboog.

Newcastle United verwacht Krul zaterdag alweer terug

De 26-jarige goalie raakte afgelopen zaterdag op een training van het Nederlands elftal geblesseerd, waarna hij het trainingskamp verliet. In Newcastle onderging Krul woensdag een MRI-scan. Daaruit bleek dat de schade minimaal is. 'Tim is door de medische staf onderzocht, en we kunnen bevestigen dat hij slechts een zeer kleine elleboogblessure heeft', zo luidt de mededeling.

'We houden de situatie in de gaten, maar hebben er alle vertrouwen in dat hij gewoon beschikbaar is voor het duel met Leicester City van zaterdag.' Eerder maakte Newcastle nog bekend dat er banden rond de elleboog beschadigd waren, maar de schade blijkt dus behoorlijk mee te vallen. Krul zal hoogstwaarschijnlijk dus onder de lat staan als The Magpies, waar ook Siem de Jong, Vurnon Anita en Daryl Janmaat onder contract staan, op zoek gaat naar de eerste winst van het seizoen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.