Newcastle United verliest geduld met dure Pieters

Newcastle United wil nog altijd Erik Pieters als nieuwe linksback contracteren. Ook de PSV'er en Oranje-international ziet een overgang naar de Noord-Engelse grootmacht zitten. Of de transfer rondkomt, is niettemin de vraag. Newcastle hikt aan tegen de vraagprijs van PSV, volgens Britse media zes miljoen pond (ruim zeven miljoen euro).

Newcastle United verliest geduld met dure Pieters

Al dan niet om de druk op te voeren heeft Newcastle United geïnformeerd naar de beschikbaarheid van Wayne Bridge (31, foto), zo weet The Journal. Met de derby tegen Sunderland van komende zaterdag in het vooruitzicht wil Newcastle-manager Alan Pardew zich zo snel mogelijk versterken met een linksback. Die positie is onderbezet na het recente vertrek van José Enrique naar Liverpool.

Bridge is bij Manchester City op een zijspoor beland. Newcastle United zou in eerste instantie de ex-international willen huren, wetende dat een permanente overgang onbetaalbaar is. Dat Pardew absoluut haast wil maken met een nieuwe linksachter, blijkt uit het feit dat ook Aly Cissokho van Olympique Lyon is benaderd. De vraagprijs van een kleine tien miljoen euro heeft Newcastle afgeschrikt. Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's