Newcastle United houdt hoop op bijdrage De Jong

Reacties

Siem de Jong kan mogelijk toch nog een bijdrage leveren aan de overlevingsstrijd van Newcastle United. Manager John Carver houdt de Nederlandse optie open.

Newcastle United houdt hoop op bijdrage De Jong

'Siem heeft dinsdag en woensdag getraind. Dus we zullen moeten kijken', zei Carver in de aanloop naar het cruciale duel met West Ham United. Bij een zege zijn The Magpies verzekerd van nog een jaar in de Premier League. Bij andere resultaten moet worden gekeken naar wat Hull City doet tegen Manchester United. Newcastle heeft een voorsprong van twee punten. 

Carver kent weinig personele problemen. 'Los van Siem is iedereen beschikbaar die ook inzetbaar was tegen Queens Park Rangers', aldus de manager. Waarschijnlijk is een plaats op de bank het hoogst haalbare voor De Jong, die na zijn terugkeer binnen te lijnen in mei te maken kreeg met een terugslag. De aanvaller miste daardoor de wedstrijd tegen West Bromwich Albion en Queens Park Rangers.

De Jong heeft dit seizoen laten zien dat hij ook als invalkracht van zich kan laten spreken. In de vijf duels in de Premier League die hij speelde, scoorde hij als invaller tegen Swansea City. Maar de oud-Ajacied wacht daarentegen nog wel op zijn eerste Premier League-zege met Newcastle United.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.