*

Newcastle United en Villarreal zitten achter Gudelj aan

media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

Newcastle United en Villarreal zitten achter Gudelj aan

Newcastle United en Villarreal zitten achter Gudelj aan

Newcastle United is in de markt om Nemanja Gudelj over te nemen van NAC Breda. Scouts van de Engelse club zaten afgelopen vrijdag in de met 3-0 verloren wedstrijd tegen ADO Den Haag op de tribune voor de 21-jarige middenvelder.

Ook Villarreal, uitkomend in de Spaanse tweede divisie, bekeek de verrichtingen van Gudelj tegen ADO Den Haag met bijzondere interesse in het Rat Verleghstadion.

Eerder werd al bekend dat FC Twente en AZ belangstelling hebben voor de international van Jong Servië. Datzelfde geldt voor het Italiaanse Fiorentina, dat afgelopen zomer al een bod deed op de dynamische middenvelder.

Volgens technisch directeur Jeffrey van As van NAC Breda heeft zich op dit moment echter nog geen club concreet gemeld voor Gudelj. Wel houdt hij rekening met een vertrek van de jonge steunpilaar, die bij een vertrek ruim twee miljoen euro op moet leveren. De vader van Nemanja Gudelj, Nebojsa Gudelj, is sinds een week hoofdtrainer van NAC Breda. (Dennis van Bergen)Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.


Laatste nieuws

meer artikelen