Newcastle United droogt Hasselbainks QPR af

Reacties

In de schaduw van de start van de Champions League werden er dinsdagavond in het Championship liefst tien wedstrijden afgewerkt. Het Queens Park Rangers van manager Jerrel Hasselbaink kreeg een draai om de oren van Newcastle United: 0-6.

Newcastle United droogt Hasselbainks QPR af

The Magpies leidden halverwege al met 0-2 door goals van Jonjo Shelvey en Ayoze Pérez. Na de hervatting waren Shelvey, Ciaran Clark, Aleksandar Mitrovic en Grant Hanley trefzeker voor Newcastle, dat zich na de vijfde zege op rij op de tweede plaats heeft genesteld, één punt onder koploper Huddersfield Town. De lijstaanvoerder, met Rajiv van La Parra in de basis, ging met 1-0 onderuit bij Brighton & Hove Albion.

Bij QPR, dat veertiende staat, maakte Tjaronn Chery overigens de negentig minuten vol, terwijl Vurnon Anita datzelfde deed bij de bezoekers.

Het Reading van manager Jaap Stam bekleedt de tiende plaats na een doelpuntloze remise tegen Birmingham City. Roy Beerens deed 86 minuten mee bij Reading, terwijl Maikel Kieftenbeld de hele wedstrijd afwerkte namens de bezoekers. Marvin Emnes deed in 'scorende zin' van zich spreken bij Blackburn Rovers, dat ondanks de treffer van de Nederlander met 2-1 verloor van Leeds United.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.