Newcastle overstag na nieuw PSG-bod op Cabaye

Reacties

De weg is voor Yohan Cabaye vrij om terug te keren naar Frankrijk. Newcastle United heeft zich kunnen vinden in een nieuw bod van Paris Saint-Germain.

Newcastle overstag na nieuw PSG-bod op Cabaye

Paris Saint-Germain is bereid twintig miljoen euro te betalen voor de middenvelder, waarbij de transfersom kan oplopen tot 25 miljoen door verschillende bonussen. Voor Newcastle United, dat in 2011 vijf miljoen aan Lille betaalde voor Cabaye, reden alsnog in te stemmen met de overgang. Een eerder bod van zeventien miljoen euro werd afgewezen.

De verwachting is dat het principeakkoord woensdag leidt tot de definitieve overgang van de international. Cabaye ondergaat dan een medische keuring in Parijs als sluitstuk van de transfer, waarmee de 28-jarige speler na tweeënhalf jaar terugkeert in Ligue 1.

Cabaye maakt dan toch de stap omhoog die hij afgelopen zomer ook al wilde maken. De Fransman weigerde toen uit te komen voor Newcastle United om een transfer naar Arsenal af te dwingen. De actie bleek tevergeefs en leverde hem uiteindelijk een boete op van twee weken salaris.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.