Newcastle onderuit tegen Stoke na eigen goal Perch

Een eigen doelpunt van James Perch heeft Newcastle United in eigen huis de das omgedaan in het duel met Stoke City dat met een 2-1 overwinning aan de haal ging.

Newcastle United, met Tim Krul onder de lat, was de betere ploeg in de eerste helft maar kreeg pas vlak voor de pauze de beloning. Robert Huth, die erg ongelukkig speelde, voerde een onreglementaire bodycheck uit op Andy Caroll. Kevin Nolan schoot onberispelijk binnen.

Na de hervatting kwam Stoke echter sterk terug. Na 67 minuten liet Kenwyne Jones (foto) Krul kansloos met een kopbal. De aanvaller van Stoke had daarvoor al twee keer de lat geraakt. De bezoekers gingen uiteindelijk met drie punten terug naar Stoke omdat Perch onhandig een voorzet hard in eigen doel kopte.