Neville wordt moe van vragen over toekomst bij Valencia

Reacties

Gary Neville heeft nu negen competitieduels de leiding over Valencia en daarvan wist hij er geen een te winnen. Iedere week wordt de Engelsman gevraagd naar zijn toekomst, maar Neville kan het niet meer aanhoren: 'Ik heb er zoveel over gezegd, de supporters worden er moe van en ik ook.'

Neville wordt moe van vragen over toekomst bij Valencia

Valencia treedt woensdagavond aan tegen FC Barcelona in de halve finale van het Copa del Rey-toernooi. Afgelopen week eindigde de heenwedstrijd in een 7-0 overwinning voor de Catalanen, een gênante afstraffing voor de mannen van Neville. De veertigjarige trainer kreeg ook toen weer veel vragen over zijn toekomst bij de club, maar daar wil hij niet meer op ingaan: 'Ik weet dat jullie me willen vragen over mijn baan, maar ik wil me gewoon focussen op het voetbal. Ik geloof in mezelf en de spelers en het enige wat we kunnen doen om dit om te keren is wedstrijden winnen', aldus de Engelsman.

Neville snapt zelf echter ook dat een 8-0 overwinning op Barcelona misschien iets te veel van het goede is. 'We moeten een positieve mentaliteit en veel strijd tonen, maar onze prioriteit ligt bij het competitieduel met Espanyol van zaterdag.'

Messi
Goed nieuws voor Neville is dat Lionel Messi in Valencia waarschijnlijk niet meedoet. De Argentijn is herstellende van een aantal nieronderzoeken en trainde de afgelopen dagen niet mee. Messi was in het heenduel met Valencia nog goed voor een hattrick.

Barcelona-trainer Luis Enrique ziet het duel met Valencia als een mooie uitdaging voor zijn ploeg. 'Het is dé kans om te laten zien dat we in elke situatie competitief zijn. We moeten het resultaat van vorige week vergeten en gewoon voor de winst spelen', aldus de Spanjaard.

Woensdag 21.00 uur spelen Valencia en FC Barcelona tegen elkaar. Donderdag staan Celta de Vigo en Sevilla in de andere halve finale. Ook daar is de spanning er enigszins af: Sevilla won de heenwedstrijd met 4-0.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.