Neuer: 'De Engelse week komt nu goed uit'

Reacties

De harde tik op de vingers was volgens Bayern München-trainer Josep Guardiola 'misschien wel nodig'. Doelman Manuel Neuer is blij met een snelle kans op revanche.

Neuer: 'De Engelse week komt nu goed uit'

Voor Neuer was het ook een opmerkelijke avond in Wolfsburg (4-1). Niet alleen kreeg hij op deze avond in Wolfsburg evenveel treffers tegen als in de hele eerste seizoenshelft. Maar ook was het de eerste keer dat hij als doelman van Bayern in de Bundesliga in één wedstrijd vier keer moest capituleren.

'We hadden ons wat anders voorgesteld en ook iets anders voorgenomen', zei Neuer na de opmerkelijke avond voor Bayern. 'Het is geen catastrofe, maar we weten dat ons nog veel te doen staat.'   

Tot genoegen van de goalie hoeft Bayern niet lang te wachten op de mogelijkheid tot revanche. 'Een Engelse week komt nu goed uit. Het was vervelend geweest als we acht dagen op de volgende wedstrijd hadden moeten wachten.' Nu staat dinsdag de thuiswedstrijd tegen Schalke 04 op het programma voor Bayern. Voor Neuer een bijzondere ontmoeting met zijn oude club.

Trainer Josep Guardiola weet de 'verdiende' overwinning van Wolfsburg aan een gebrek aan agressiviteit bij zijn ploeg. 'Misschien was deze nederlaag wel nodig, omdat we daardoor weer beseffen hoe zwaar de Bundesliga is. We moeten nu analyseren waarom we verloren hebben en het dinsdag tegen Schalke beter doen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.